Skip to main content

Posts

Featured

Migraine

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِبِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


          Yup, Shida ada migrain. Straight ke cerita jela ya? First kena last year, time tu baru balik asrama sebab time tu minggu balik. Idk why tibatiba je sakit sangat sangat kepala. Rasa nak pecah sangat and i cried haha ((sebab sakit sangat weh)) then tiqah suruh baring ke apa tah time tu. Ingat nak tidur but i cant! sakit sangat sampai nak tidur pun takboleh :( So kita baring je.


          Lepas maghrib macam tu ainaa datang picitkan kepala. Kurang lah sikit sakitnya but! dia punya urat tu nampak kot. You can imagine how it would be kepala nak pecah kan? then malam tidur esok okay dah. Going to class macam biasa. but after two weeks macam tu sebab minggu balik gak rasanya time tu sakit balik. Sakit sangat sangat macam masa first kena tu. tapi before that memang dah kena sakit kepala biasa biasa juga. and this time sakit sangat and tangan kanan dengan mulut sebelah kanan kebas which is memang buat shida fikir th…

Latest posts

Future

Practical

Happy 2-anti!