7 Apr 2018

SEKINCHAN TRIP

     I know its a bit late but demi blog yang dah lama tak post so why not kan throwback sikit. Bangun pagipagi dah terus ambil kereta then pergi Subang ambil diorang semua. Let me tell you eh, nak pergi sunway tu pun kena pakai waze kot sebab taktau jalan sangat. Dengan drive sorang time tu tengok phone lagi haha nasib baik ada phone holder.



     Then dah ambil semua boleh pula nak singgah giant mcd semua beli makanan haha. Sempat je kan? Dah gerak tu ikut jalan meru. Pergi tu dah lah Raya Cina. Patut ikut highway cepat je sampai. Sebabkan taktau jalan pastu mana waze tu bawak ha ikut jela kan? Maka terpaksa lah nak meredah jammed sbb yela Sekinchan tu tempat ramai Cina. Nasib lah biasa drive jauhjauh. Okay then dah sampai semua first thing first angkat barang mandi solat semua then gerak tempat first which i dont remember nama Bukit apa tu.







     Oh yep suara gua je dekat situ dok jeritjerit sebab monyet ni macam creepy gila. Kucing pun Shida takut ni kan monyet? Tyty, kak sue dengan farah jela yang berani nak usap usap monyet tu. kawan diorang kan? haha. Time tu panas gila sampai sakit mata. Lens kering pastu dok gosokgosok sampai merah berair. Nak balik dah sedih je drive tu sebab sorang je bawak kereta. lepasni nak g memana kena ada lagi sorang backup driver.




     Malam tu pergi tengok firefly. Nama pun firefly kan? so dalam gambar pun macam nampak tak nampak je. Nak tengok pergi real punya. Lawa sangat kalah lampu icity haha okay tipu je. Tapi memang lawa sangat gayat lah sikit sebab first time kan tengok depan mata. Okay time ni dah tak pakai lens. Lens dah buang terus petang tu. Tapi tak boleh buka mata langsung! Boleh tapi sakit. memang tahan je time tu. Kena lampu pun rasa dia macam ya allah nak cabut je mata tu. Pedih sangat. Balik nak tidur pun pedih tapi tahan jela sb nak tidur kan? Nak buka sakit nak pejam pun sakit.








     Okay next day pergi Ah mah house. ada jual gula and etc masa kita zaman budakbudak dulu. pastu ada kuih kapit. Cuma masa kitorang pergi tu nenek ah mah tu takde, kalau tak dia selalu tunjuk dkt orang mcm mana buat kuih. Pastu pergi 3D apa entah nama dia. Nama pun 3D so tangkap gambar jela. Then masa otw balik singgah tepi jalan ada banyak orang jual buah murah. Straight balik pastu singgah setia city mall haha. 



told you mata merah sampai ada orang kata shida stoned haha. ni pun dah kurang.

Tu jela kot for tonight. isi macam terabur sebab dah lama tak update blog . eh dah 4pagi weh. Goodnight! tengok gambar jela ya. 
0 comment(s)
24 Oct 2017

Apple










I wish you would love yourself like i love you..
Or atleast you would love yourself like you love me.

I chose you because you are the purest human being i have ever met.
You always make things lighter for me.

Wether im sad, anxious, stressed, you're always there for me.
I need you.. i actually need you... always.



0 comment(s)


REWIND ME THE PAST | MY SWEET FUTURE