Posts

Showing posts from March, 2017

Practical

Image
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِبِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

         Sebenarnya nak post masa dekat office tadi tapi dah nak balik so macam tak sempat plus idea sangat lah membantu time tengah free. Tak tercurah langsung nak post apa tadi. So kita random jela malam ni yaa :) Macam yang kita semua tahu practical Shida dah nak habis lagi berapa minggu je. Kalau kira hari ada lahdalam 20 something hari lagi. Tak kira lah Shida nak kira minggu gak sebab angka dia lagi sikit haha.

          Due to my pratical yang tak lama lagi nak habis, taktau lah excited ada lah. Sebab finally takpayah tulis buku log biru, takpayah buat laporan slide semua. Everythings gonna be different by now sebab takde dah balik rumah katil lah nombor satu sekarang sebab macam exhausted gila penat kerja! Lagi - lagi masa first day practical Ya Allah back pain fuh taktahu nak describe macam mana. 
          Tapi everything's okay je kerja pun okay nasib ada officemate yang gila - gila. Abang wan lah banyak …