Happy 2-anti!

Assalamualaikum



               As we all know, it’s my birthday last Friday. Oh yaa sekarang tengah office hour kita relax je update blog sebab sorang dekat sini. En Hamdan dengan Abang Wan shuti!  Ya Allah seorang saiyidah ni dah 20 tahun haha. As usual not gonna wish anything sebab saya kan suka ikut the flow je. So nothing special on my birthday sebab Shida bukan jenis celebrate pun. But thankyou so much untuk semua yang wish my birthday. Atleast you’ve made my day guys seriously, thankyou J


                So yesterday rasa down gila sebab baca lagi. It’s like saya ni kacau je hahahaha stop it lah. Can someone help me? Get rid of this feeling pleaseeeeee. Menangis nangis dah hahaha so what? J Is it just me or memang layan lain? Dia lain dengan kita lain. Tu je saya rasa sekarang but whatever everything seems so nice okayokay je semua so kita chill kita follow the flow je eh. Eh dah enam bulan ceh haha. Saya taknak hilang yang ni hm.




Take a good care of yourself guys,

Sincerely: seorang shida J

Comments

Popular posts from this blog

Future

Excited

Practical