"The fashionable woman wears clothes. The clothes don't wear her." - Mary Quant











Hey, you;
Don't give up, Okay?




NETWORK






RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



YOU







Practical
8 Mar 2017 at 06:32
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِبِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


         Sebenarnya nak post masa dekat office tadi tapi dah nak balik so macam tak sempat plus idea sangat lah membantu time tengah free. Tak tercurah langsung nak post apa tadi. So kita random jela malam ni yaa :) Macam yang kita semua tahu practical Shida dah nak habis lagi berapa minggu je. Kalau kira hari ada lahdalam 20 something hari lagi. Tak kira lah Shida nak kira minggu gak sebab angka dia lagi sikit haha.


          Due to my pratical yang tak lama lagi nak habis, taktau lah excited ada lah. Sebab finally takpayah tulis buku log biru, takpayah buat laporan slide semua. Everythings gonna be different by now sebab takde dah balik rumah katil lah nombor satu sekarang sebab macam exhausted gila penat kerja! Lagi - lagi masa first day practical Ya Allah back pain fuh taktahu nak describe macam mana. 

          Tapi everything's okay je kerja pun okay nasib ada officemate yang gila - gila. Abang wan lah banyak tolong semua. Kena phsycho pun dia backup. Meeting dia pun dia angkut juga Shida ni join sekali sebab nak lari dari boss haha. Free pergi tengok movie dekat bilik melati yang besar gila seat pun dah lebih kurang seat dekat wayang je bilik tu. Oh! partner practical pun best sebab yang 7 orang ni semua KV juga so kitorang tukartukar je report hihi. 

          Mestilah sedih juga nak habis practical. Bukan sebab segala kerja tapi sebab semua abang and akak officemate dekat sini yang gilagila semua ni. Yang buat hari kelam menjadi cerah cewah haha. Tapi betul lah semua yang banyak ajar selok belok bengkangbengkuk dekat Indkom tu. Banyak ajar pasal kerja semua. Thankyou sangat sangat dekat semua!

          So lepas habis ni nak kena perah otak balik settle file, presentation, pta, exam akhir and paling nak kena fikir lepasni nak buat apa. I am so not ready nak kerja. Taknak kerja dulu rasa macam tua sangat je dah kerja haha but that is the fact Shida! Wait till my upcoming post okay? Maybe later on dah tau nak buat apa ke kan? Who knows right? Goodnight guys esok kerja lagi. 


Image result for officemate tumblr quotes

P/s: Selamat Hari Wanita wahai wanitawanita sekalian.

0 comments

0 Comments:

Post a Comment




← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →







Do you know? Honesty is the best policy in life ♥