Future

By Shida Saiyidah - June 11, 2017

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِبِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


(takde kaitan with this post but kinda miss you sayang) 


          And yes, no one would ever know how their future will be. but not gonna say much this time nak share plus tanya pendapat je which i think no one would ever respon so nahh kita redah jela kan haha. it's my blog anyway........


          So as we all know i done my practical at Indkom which is my mom punya tempat kerja juga. Okay to be short, last week my bos yang Department IT call my mom. He asked my mom kalau Shida nak kerja situ. I dont know what to respond act sebab happy lah takpayah interview kan but kita dah kerja cuma that kerja gaji tak tetap so i dont know guys. Need your help here!


          Okay je kerja dekat situ, workmate semua okay. but you know. system dia kurangkurang sikit lah. Sorry cant tell you but yaa that's it. Best part dia kalau kerja situ gaji Shida tetap lah and plus tak penat macam sekarang. Workhard gila but gaji tak tetap. gah tak pasti ni. Kena istikharah nampaknya.

Pray for me guys,
ShidaSaiyidah J

  • Share:

You Might Also Like

0 comments