"The fashionable woman wears clothes. The clothes don't wear her." - Mary Quant











Hey, you;
Don't give up, Okay?




NETWORK






RECENT STORIES

MONTHLY ARCHIVE



YOU







Happy 2-anti!
13 Feb 2017 at 19:25
Assalamualaikum



               As we all know, it’s my birthday last Friday. Oh yaa sekarang tengah office hour kita relax je update blog sebab sorang dekat sini. En Hamdan dengan Abang Wan shuti!  Ya Allah seorang saiyidah ni dah 20 tahun haha. As usual not gonna wish anything sebab saya kan suka ikut the flow je. So nothing special on my birthday sebab Shida bukan jenis celebrate pun. But thankyou so much untuk semua yang wish my birthday. Atleast you’ve made my day guys seriously, thankyou J


                So yesterday rasa down gila sebab baca lagi. It’s like saya ni kacau je hahahaha stop it lah. Can someone help me? Get rid of this feeling pleaseeeeee. Menangis nangis dah hahaha so what? J Is it just me or memang layan lain? Dia lain dengan kita lain. Tu je saya rasa sekarang but whatever everything seems so nice okayokay je semua so kita chill kita follow the flow je eh. Eh dah enam bulan ceh haha. Saya taknak hilang yang ni hm.




Take a good care of yourself guys,

Sincerely: seorang shida J

0 comments



Sorry
5 Feb 2017 at 05:16
We all grown up. All things just happen for a reason. There must be lesson for that. Yes that's all i can conclude to make you realize that some thing can't be happen  just like what you are hoping it to be. My principe senang je follow the flow je lah kan. and i am very very sorry for all the things that happen now and later on. 

It is not my intention to make you feel very depressed. All i can say is i am very sorry and i hope you still wanna be friends with me. Walaupun sebenarnya tak rapat sebab tak sama class tapi selalu je dulu tegur kalau berselisih. I hope you are doing great dear friend cause im kinda miss yaa. Dah takde bonding time dah hm. 

And inshallah we are going to be happy just the way we should be. Sebab shida pun takde kuasa nak ubah benda ni semua. Saya follow the flow je. Jaga diri yaa and im sorry again..

0 comments






← O L D E R P O S T
N E W E R P O S T →







Do you know? Honesty is the best policy in life ♥